A Mirage hotel és étterem személyzetének célja, hogy kedvet ébresszen a város felfedezésére, felvillantson élményeket, látnivalókat és programokat, lehetőségeket és hangulatokat közvetítsen. Bátran biztatunk mindenkit, hogy érdemes útra kelni. Sárvár több, mint egy fürdőváros! Ismerje meg Ön is sokszínű arcát és kutassa fel történelmi emlékeit. Csodálja meg a Nádasdy- várat, régi épületeit, pihenjen a csodálatos arborétum árnyékot adó fái alatt. Töltődjön fel a termálvizek erejével, élvezze a Mirage hotel szolgáltatásait. Kapcsolódjon ki a fesztiválok forgatagában és érezze meg a város wellness, történelem, hagyományok, kultúra, szórakozás keveréke által alkotott különleges hangulatát. Ne legyenek illúziói, Sárvár örökre az Ön szívébe lopja magát.

 01 06

Ha alaposan körülnézünk, Sárváron minden elérhető távolságon belül van: a 10 hektáros arborétum, a Csónakázó- tó, a Rába vadregényes vidéke, illetve a szálló közvetlen közelében Sárvár nevezetessége a fürdő, illetve a hozzá kapcsolódó kalandpark, amely manapság oly divatos és egészséges kikapcsolódást nyújt, mind gyermeknek és felnőttnek. Ez a barátságos oázis egész napos szórakozást biztosít, kül- és beltéri medencéivel, csúszdáival, wellness szolgáltatásaival, vendéglátó egységeivel. Gyógyvize gyógyírt jelent az ízületi fájdalmakra és reumatikus panaszokra.

 04 05 

Az egész napos fürdőzés után térjen be hozzánk, a Mirage hotel éttermébe, ahol különleges ételekkel, fogásokkal, udvarias kiszolgálással, exkluzív környezetben várjuk kedves vendégeinket.

 01 03

Fogadja el invitálásunkat a sárvari fürdő szomszédságában található 4 csillagos szállodánkba, amelyet 2013. tavaszán/nyarán nyitottunk meg és ahol a következő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

  • Egy és több ágyas, légkondicionált szobák, félpanziós ellátással, ingyenes wifi elérhetőséggel (stb.)
  • Impozáns étterem
  • Szolgáltatások www.miragebeauty.hu
  • Barátságos, családbarát környezet
  • Szíves vendéglátás

 09 14

Ha szeretné megismerni városunkat, szeretné megtapasztani a szavak mögött rejlő élményt, várjuk jelentkezését a következő elérhetőségek valamelyikén.